Welkom bij Van Dijk Toys

Van Dijk Toys is een begrip in de wereld van duurzaam houten speelgoed en meubelen. Werkend vanuit een ideëel oogpunt is Van Dijk Toys al meer dan 30 jaar “de” leverancier van eerlijk en duurzaam speelgoed en meubelen. Met onze eigen en verantwoorde productie binnen Europa heeft u een kwalitatief hoogwaardig product in handen. Goed voor generaties lang speelplezier. Ook produceren we materialen voor scholen, kinderopvang en instellingen, waarbij onze hoge kwaliteit voorop staat.

Spelen met houten speelgoed draagt bij aan de ontwikkeling van ieder kind. Wij van Van Dijk Toys vinden dit heel belangrijk. Daarom produceren en verkopen wij speelgoed wat de motoriek traint, de hand oog coördinatie bevordert, en het ruimtelijk inzicht vergroot. Wij onderscheiden ons van andere leveranciers doordat we een eigen fabriek hebben binnen Europa met Nederlandse leiding. Dit waarborgt onze kwaliteit, en geeft ons de vrijheid om klant gericht te produceren. Bovendien produceren we met respect voor natuur en milieu.  We wensen u veel plezier met het doornemen van onze website en staan graag voor u klaar.

ONS TEAM

Rina Herder
Commercieel medewerker

Al meer dan 17 jaar is Rina met veel enthousiasme werkzaam bij Van Dijk Toys. Binnen het team is zij verantwoordelijk voor de verkoop. Door de compactheid van ons team beweegt Rina zich in binnen- en buitendienst. Voor al uw vragen over de producten of verkoopmogelijkheden kunt uw Rina terecht.

Insta paginaFacebook pagina
Liesbeth Brons
Administratief medewerker

Voor al uw vragen over de administratie of order portfolio bent u bij Liesbeth van harte welkom. Overigens voor alle vragen met betrekking tot Van Dijk Toys kunt u bij haar terecht.

Insta pagina
Bert de Vette
Magazijn medewerker, Chauffeur

Bert kan u voorzien van de juiste artikelen, en doet alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn van Van Dijk Toys. Verder brengt hij met onze eigen dienst de artikelen bij de betreffende afnemers. Ook voor eventuele reparaties kunt u bij Bert terecht!

Insta pagina
Kees Voorburg
Eigenaar/Financieel Directeur

Samen met mijn team en zakenpartner verkopen we onder andere het merk Van Dijk Toys. Van Dijk Toys wordt met zorg geproduceerd in Roemenië. Wij produceren vanuit een ideëel, om de mensen die met ons werken een beter bestaan te geven. Verder vermarkten we andere merken in voornamelijk de Benelux, maar ook daarbuiten om ons assortiment zo breed mogelijk te kunnen aanbieden. Achter de schermen bepaal ik samen met mijn team de strategie voor Van Dijk Toys.

Insta pagina
Shopping Cart
Scroll naar top